• Podpora: 0590 91 995
  |
  Prodaja: 0590 91 994
  število trgovin: 153
  število izdelkov: 12240
  unikatni mesečni obisk: 48874

  Izobraževanje
  SPLETNA UČILNICA


  NUJNO PREBRATI !!!


  NOVOSTI

  KVALITETNA SPLETNA TRGOVINA

  POVEČAJTE PRODAJO


  E-MAIL MARKETING


  FACEBOOK

  UPORABA MOJE KOŠARICE

  VIDEO IZOBRAŽEVANJE

  Izjave naših strank

  Yari cellezione - www.yari.si

  Z možem sva že malo starejša, zato sva kar odlašala s spletno prodajo. Po pravici povedano, sva se bala ali bova lahko osvojila tehnologijo. Moja Košarica je tako enostavna, da sva v enem tednu napolnila trgovino z izdelki in začela s prodajo. Še več, prijazna ekipa nama je pomagala tudi pri vzpostavitvi Facebook profila in naju stalno izobražuje o novih trendih na spletu in nama daje nove ideje za uspešnejšo prodajo.

  EVT Sistemi - trgovina.evt.si

  Moja Košarica je storitev, ki nam omogoča enostavno urejanje in oblikovanje naše spletne trgovine. Za ceno mesečnega najema ne dobimo samo storitve ampak tudi ekipo ljudi, ki skrbi za podporo. Kot podjetje za svoj razvoj vedno potrebujemo nove sveže ideje. Ekipa in storitev Moja Košarica je sigurno sveža in dobrodošla pot za nas.

  Prva vrsta - www.prvavrsta.si

  Ker smo prisotni na tržišču že več let in preiskusili že ogromno sistemov prodaje in raznoraznih prodajnih kanalov smo v principu zelo previdni. Pri storitvi Moja Košarica smo začeli najprej z majhnimi koraki, ker ne poznaš ne ekipe ne orodja. Njihova prednost je sigurno v tem, da ti pomagajo do uspešne realizacije in da v zakulisju stojijo ljudje ne pa megla. Vsak dan se vsi izogibamo nepredvidenim izdatkom in Moja Košarica je tukaj zelo striktna, torej nima skritih stroškov.

  Predstavitev

  Podpora: 059 091 995

  Prodaja: 059 091 994

  Administracija: 059 091 992


  Vprašajte nas

  Pišite nam

  Prijavite napako

  cLoovis programske rešitve d.o.o.

  Mrakova 7, 5280 Idrija

  t: 059 091 992

  e: info@moja-kosarica.si