Postavite si svojo spletno trgovino in jo BREZPLAČNO preizkušajte 14 dni. NE SKRBITE, je čisto enostavno.

Napredni parametri in zaloga

Moja Košarica omogoča vključitev naprednih parametrov, ki se v spletni trgovini kažejo v obliki izbirnih seznamov. To možnost lahko uporabite pri izdelkih, ki imajo več različnih okusov, velikosti, barv, …. ipd.

Dodatni parametri

Če želite takšen parameter tudi vi vključiti, storite naslednje:

V glavnem meniju pojdite na Nastavitve in v zavihku Trgovina spodaj poiščite možnost določanja oz. poimenovanja 10 dodatnih polj oz. parametrov. Sami vnesete poljubna imena in ti parametri se bodo prikazovali pri urejanju izdelka v obliki vnosnih polj.

Poimenovanje parametrov

Pri urejanju oz. dodajanju izdelka, se vam prikažejo vnosna polja, kot ste jih poimenovali zgoraj. V polja vpišite vrednosti, ki jih ima vaš izdelek.

Dodajanje parametrov

Če želite vrednosti prikazovati v izbirnem seznamu, morate med različne vrednosti vnesti podpičje (;) in obkljukati možnost izbirni seznam ob parametru. Če možnosti ne obkljukate, se na strani prikazuje samo vnesena vrednost kot besedilo.

Moja Košarica omogoča samo dva izbirna seznama na izdelku. Če boste poskusili obkljukati tri, vam program tega ne bo dovolil.

Če želite k različnim vrednostim vezati različne slike (če stranka izbere drugačno vrednost, se ji prikaže druga slika), kot so v našem primeru, storite naslednje:

V dodatne slike izdelka dodajte vse fotografije izdelka, ki jih želite prikazovati.

Dodajanje slik parametrom

Pojdite na zavihek Cene in zaloga, ter v tabeli določite katera slika spada, k določenemu tipu izdelka.

Dodajanje slik parametrom

Ko izdelek shranite, lhako preverite ali se v vaši trgovini res zamenja slika izdelka, če v izbirnem seznamu spremenite želeno vrednost parametra (barva, okus,...)

Kot ste lahko že pri prejšnji točki opazili, lahko različnim vrednostim določate različne cene in različno zalogo. V našem primeru bi to pomenilo, da so manjše majčke cenejše, večje dražje, ter da je črtastih majčk velikosti S že zmanjkalo in jih naše stranke ne morejo več kupiti.

Ob prvem urejanju se vam začetne vrednosti napolnijo avtomatsko, glede na vnos v osnovnih podatkih izdelka. Če jih želite ponastaviti na originalne, kliknite na gumb Napolni začetne vrednosti in obstoječe vam bo prepisalo.

BREZPLAČNO ZA NEPROFITNE ORGANIZACIJE
Uporaba Moje Košarice za izdelavo spletne trgovine ali spletne strni je za neprofitne organizacije brezplačna.

VEČ
IZJAVE ZADOVOLJNIH STRANK
Oglejte si nekaj zgodb in nasvetov naših preteklih in obstoječih strank. Morda se vam utrne kakšna dobra ideja ❤

VEČ
ISKRENO
Vas zanima kako začeti s prodajo na spletu, kako povečati promet ali na kaj morate paziti? Oglejte si naš blog

VEČ
Reference