Podpora: 0590 91 995
|
Prodaja: 0590 91 994
število trgovin: 153
število izdelkov: 12240
unikatni mesečni obisk: 48874

Predstavitev

Moja košarica je spletna rešitev, ki omogoča enostavno postavitev lastne spletne trgovine.

Kreiranje trgovine

Izdelava svoje spletna trgovine je popolnoma enostavna in poteka preko naslednjih 4 korakov:

1. Na povezavi http://www.moja-kosarica.si/izdelaj-trgovino/ boste našli predstavitev 4 paketov Moje Košarice, med katerimi lahko izbirate.
2. S klikom na gumb pod izbranim paketom boste prišli do obrazca, v katerem morate izpolniti nekaj podatkov potrebnih za kreiranje trgovine. 
3. Na vpisani e-naslov boste prejeli sporočilo s povezavo, preko katere boste trgovino tudi dejansko aktivirali. 
4. Trgovina je postavljena, lahko začnete dodajati vsebino in artikle
 

Urejanje vsebine in artiklov

Če ste ob kreiranju trgovine izbrali možnost Napolni trgovino z demo izdelki, se vam začetna vsebina že prikaže. Sedaj lahko popravite besedilo o vaši trgovini, uredite zadnjo novico, zamenjate slike, opise in cene izdelkov ter prilagodite izgled svoje trgovine. 
Za urejanje ni potrebna namestitev nobene dodatne programske opreme, saj vse delo poteka preko spletnega brskalnika. Delo je zelo enostavno, zadostno je osnovno računalniško znanje.

Grafična podoba

V urejevalniku lahko z nekaj enostavnimi potezami podobo trgovine prilagodite svojim željam.
Nastavite lahko svoj logo, barve ozadja, menuja in povezav, izklapljate in vklapljate različne bloke, ter sami oblikujete animacijo na prvi strani.
Če se spoznate na html in css ali pa imate svojega oblikovalca, si lahko podobo popolnoma preoblikujete, saj celotna izvedba zasnovana s pomočjo template-ov.

Sprejemanje naročil

Vsa naročila spremljate v vašem urejevalniku. Prav tako ob vsakem naročilu prejmete e-mail z vsemi podrobnostmi naročila.
Naročilom lahko v določenih fazah (npr. pri oddaji pošiljke) spremenite status, pri čemer bo vaša stranka prejela obvestilo o statusu njenega naročila.

Možnost plačil

Vaše stranke vam bodo lahko plačevale ob osebnem prevzemu, po povzetju, preko predračuna, Paypala in plačilnih kartic. Ker je za slednjo možnost potrebna posebna pogodba z banko, nas za več podrobnosti kontaktirajte na info@moja-kosarica.si

Cena

Za storitev se plačuje mesečna naročnina, prvih 14 dni je brezplačnih. Prvi račun prejmete šele po podpisu pogodbe, do takrat nimate nobenih obveznosti.
Storitev Moja Košarica smo razdelili v 4 naročniške pakete, glede na predvidene potrebe uporabnika. Cena najmanjšega je 19€ na mesec, ob celoletnem plačilu, vam priznamo še 20 %  popust.
Več o funkcijah in cenah si lahko preberete na povezavi  http://www.moja-kosarica.si/cenik/

Podpora

Vsa podpora in vzdrževanje sta pri storitvi Moja Košarica brezplačna.
Prijazna ekipa, vam je na voljo preko telefona tokom delovnega dne, vedno pa nam lahko pošljete tudi e-mail ali sporočilo preko kontaktnega obrazca.
Za vse stranke smo vpeljali tudi podporni sistem, preko katerega lahko prijavljate vaše želje in morebitne napake in spremljate njihov status.

 

Izjave naših strank

Yari cellezione - www.yari.si

Z možem sva že malo starejša, zato sva kar odlašala s spletno prodajo. Po pravici povedano, sva se bala ali bova lahko osvojila tehnologijo. Moja Košarica je tako enostavna, da sva v enem tednu napolnila trgovino z izdelki in začela s prodajo. Še več, prijazna ekipa nama je pomagala tudi pri vzpostavitvi Facebook profila in naju stalno izobražuje o novih trendih na spletu in nama daje nove ideje za uspešnejšo prodajo.

EVT Sistemi - trgovina.evt.si

Moja Košarica je storitev, ki nam omogoča enostavno urejanje in oblikovanje naše spletne trgovine. Za ceno mesečnega najema ne dobimo samo storitve ampak tudi ekipo ljudi, ki skrbi za podporo. Kot podjetje za svoj razvoj vedno potrebujemo nove sveže ideje. Ekipa in storitev Moja Košarica je sigurno sveža in dobrodošla pot za nas.

Prva vrsta - www.prvavrsta.si

Ker smo prisotni na tržišču že več let in preiskusili že ogromno sistemov prodaje in raznoraznih prodajnih kanalov smo v principu zelo previdni. Pri storitvi Moja Košarica smo začeli najprej z majhnimi koraki, ker ne poznaš ne ekipe ne orodja. Njihova prednost je sigurno v tem, da ti pomagajo do uspešne realizacije in da v zakulisju stojijo ljudje ne pa megla. Vsak dan se vsi izogibamo nepredvidenim izdatkom in Moja Košarica je tukaj zelo striktna, torej nima skritih stroškov.

Predstavitev

Podpora: 059 091 995

Prodaja: 059 091 994

Administracija: 059 091 992


Vprašajte nas

Pišite nam

Prijavite napako

cLoovis programske rešitve d.o.o.

Mrakova 7, 5280 Idrija

t: 059 091 992

e: info@moja-kosarica.si