Postavite si svojo spletno trgovino in jo BREZPLAČNO preizkušajte 14 dni. NE SKRBITE, je čisto enostavno.

Pomoč

Veliko naših potencialnih strank sprašuje:"Podpora, svetovanje, upravljanje, izobraževanje ... kaj je kaj in kaj sploh potrebujem?" in vedno jim odgovorimo, da je bila rešitev Moja Košarica razvita z mislijo na uporabnika. Želja je bila, da lahko vsak povprečen uporabnik z osnovnim računalniškim znanjem sam vodi svojo spletno trgovino. To nam je v večini primerov uspelo, res pa je, da se lahko vsakemu kdaj zatakne. V takem primeru govorimo o potrebi po podpori, kar pomeni, da nas stranka pokliče ali kontaktira preko spletne pomoči in ji mi z veseljem brezplačno pomagamo.


Našim strankam radi tudi svetujemo, kako naj svojo trgovino izboljšajo, oz. kaj naj storijo, da bo bolj obiskana in bo v njej opravljenih več nakupov. Tako vsaka stranka enkrat mesečno prejme individualni mail s poročilom uspešnosti in nasveti za naprej. Prav tako stranke občasno pokličemo s kakšno idejo ali pa poklepetamo, če ona pokliče nas. Svetovanje je tako kot podpora, za vse naše stranke brezplačno.

Kar nekaj naših strank se sooča s pomanjkanjem časa za vodenje svoje trgovine, ali pa nimajo dovolj računalniške samozavesti, da bi se tega lotili sami. V tem primeru strankam nudimo t.i. upravljanje, kar pomeni, da s trgovino delamo mi. Mi stranki polnimo izdelke, osvežujemo zaloge, objavljamo novice, pošiljamo mailinge in urejamo vsebino. Stranki lahko tudi posredujemo naročila in morebitna povpraševanja. Strošek upravljanja je enak mesečnemu strošku najemnine ( odvisno od velikosti paketa ).

Tudi za izobraževanje naših strank dobro skrbimo. Kot ste verjetno opazili, vsak teden v vaš nabiralnik prejmete novo lekcijo naše Male šole Moje Košarice. Kljub temu, da ste prav danes dobili zadnjo od obljubljenih 10 lekcij, vam bomo še naprej pošiljali razne nasvete, opise novosti, obvestila. Na ta način bomo poskrbeli, da bodo naše stranke dobro poznale Mojo Košarico in izkoriščale vse prednosti ki jih nudi. Poleg tega, bomo v mesecu novembru organizirali izobraževanje v obliki seminarja - več podrobnosti, lokacijo in termin boste prejeli kmalu.

BREZPLAČNO ZA NEPROFITNE ORGANIZACIJE
Uporaba Moje Košarice za izdelavo spletne trgovine ali spletne strni je za neprofitne organizacije brezplačna.

VEČ
IZJAVE ZADOVOLJNIH STRANK
Oglejte si nekaj zgodb in nasvetov naših preteklih in obstoječih strank. Morda se vam utrne kakšna dobra ideja ❤

VEČ
ISKRENO
Vas zanima kako začeti s prodajo na spletu, kako povečati promet ali na kaj morate paziti? Oglejte si naš blog

VEČ
Reference